werken bij

kingribs

Join our team!

Werken bij Kingribs

Zoek je een toffe job met flexibele uren en goed loon? Dan ben je bij kingribs aan het juiste adres! Je kunt bij ons aan de slag als koerier, keukenmedewerker of shiftverantwoordelijke.

solliciteer nu
unieke bbq smaak
unieke bbq smaak
welkom bij kingribs
welkom bij kingribs

ons team

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s, die ons team kunnen versterken. Ben jij iemand die gemotiveerd, sociaal en flexibel is? Ben jij niet bang om hard te werken? Solliciteer dan voor onze openstaande vacatures!

solliciteer nu
reviews

Ons team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden, culturen, interesses en smaken. Eén ding hebben we echter allemaal gemeen en dat is dat we altijd met een brede glimlach voor onze collega’s en klanten klaarstaan. Dat resulteert in de uitstekende kwaliteit en service waar Kingribs om bekend staat!

solliciteer nu
“Bij Kingribs werken is altijd gezellig! Doordat de uren flexibel zijn kan ik dit goed combineren met mijn studies en kan ik ook iets bijverdienen. We hebben een hecht team en veel collega’s zijn ondertussen al vrienden geworden.”

Balkisa - Kingribs Berchem

“Ik werk al twee jaar bij Kingribs, ik ben begonnen als fietskoerier en kon snel doorgroeien tot keukenmedewerker. In het begin ging het vrij moeilijk, maar door de goede opleiding en constant te oefenen, doe ik het heel graag en vind ik het erg leuk als een klant het eten lekker vindt dat ik heb klaargemaakt.”

Kurt - Kingribs Schoten

“Als fietskoerier bij Kingribs heb ik de afgelopen zes maanden echt veel meegemaakt. Het begon allemaal best spannend, maar nu voelt het alsof ik echt op mijn plek zit. Het team is echt tof, we helpen elkaar en maken er samen het beste van. Ik ben begonnen zonder veel ervaring, maar ik heb echt veel geleerd. Kingribs is gewoon een fijne plek om te werken en ik kijk uit naar wat de toekomst nog brengt!”

Richard - Kingribs Dendermonde

“Als flexi jobber bij Kingribs, naast mijn werk als auto koerier in de avonden. Het team bij Kingribs is ondersteunend en vriendelijk, en ik voel me gewaardeerd. Hoewel ik in de avonden als auto koerier werk, biedt Kingribs me de kans om mijn tijd flexibel in te delen en wat extra geld te verdienen. Kingribs heeft me een nieuwe kant laten zien van de horeca!”

Sarah - Kingribs Boom