kingribs
franchise

Be your own boss

het concept van Kingribs

Kingribs onderscheidt zich binnen de markt door persoonlijk contact en ondersteuning, waardoor we één grote familie zijn.

Als enige keten in de Benelux bieden wij premium traag gegaarde kalfsspareribs, onze grootste troef. Onze zes unieke marinades zijn 100% huisgemaakt volgens een geheim recept. Naast onze traag gegaarde ribbetjes hebben we ook Premium burgers in ons aanbod.

Kwaliteit staat bij Kingribs voorop, zichtbaar in het vlees en het gebruik van verse ingrediënten. Met een snelgroeiende formule, interne opleiding, constante ondersteuning, lage investering, hoog rendement, beperkte openingsuren, onbepaalde duur contract en lage maandelijkse fee, bieden we een compleet pakket voor ondernemers.

download brochure

Bent u ook geïnteresseerd om met uw eigen Kingribs vestiging deel uit te maken van ons succesverhaal? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan!

franchisen bij
kingribs

Van voorbereiding tot exploitatie, franchisenemers krijgen uitgebreide hulp, inclusief geavanceerde automatisering en persoonlijke begeleiding, waardoor ze zich volledig op de klantenservice, keukenkwaliteit, en teammanagement kunnen concentreren.

Wij zijn op zoek naar gedreven partners om eigen Kingribs vestigingen te leiden. Ideale kandidaten zijn flexibel, gemotiveerd, hebben €40.000 voor de eigen inbreng, wonen binnen een straal van 20 km van de gewenste locatie, en beschikken over horecaervaring en leiderschapskwaliteiten.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN